Overig nieuws


 • 06
  Jul
  NEN/Infomil-dag 2022 'luchtkwaliteit'

  Het evenement is weer terug! Op 4 oktober 2022 zal het netwerkevenement voor het werkveld 'luchtkwaliteit' terugkeren. NEN en InfoMil organiseren dit samen. Wij zullen ons richten op regelgeving, normalisatie en de toepassing in de praktijk.

 • 06
  Jul
  NIPV Geslaagde editie van EU Energy Storage Systems Safety Conference

  Op dinsdag 21 juni vond de tweede EU Energy Storage Systems Safety Conference plaats. Een groot aantal bezoekers van over de hele wereld schoof online aan voor interessante presentaties rondom de veiligheid van Energie Opslag Systemen (EOS’en), ook wel bekend als buurtbatterijen. De conferentie was georganiseerd door NIPV, samen met het U.S. Department of Energy en het Amerikaanse Pacific Northwest National Laboratory (PNNL).

 • 06
  Jul
  VVM: Dag van de omgevingswet 2022

  De eerstvolgende editie van de Dag van de Omgevingswet is op 6 oktober 2022 weer in het Provinciehuis Utrecht. Al meer dan 10 jaar organiseren we deze dag vol sessies over de naderende invoering van de Omgevingswet. Ook dit jaar, met de invoering in het verschiet, gaan we in op de volle breedte van de wet! Doe je mee, 6 oktober?

Oudere berichten