Word jij onze nieuwe PGS-collega?

6 July 2022

Werken bij NEN
Werken bij NEN
Wij zoeken voor PGS een ervaren collega die als programmacoördinator in nauwe samenwerking met de Programmamanager zorgt voor de sturing en begeleiding van verschillende programmaonderdelen. Ook zijn we op zoek naar een projectleider die PGS-teams begeleidt.

Binnen het PGS-programmabureau dat is ondergebracht bij NEN werken we in een klein team enthousiast samen om alles wat te maken heeft met de PGS-reeks in goede banen te leiden. Het leuke van het werken voor PGS is dat je aan de ene kant alle mogelijkheden en zekerheden van een grote organisatie hebt en aan de andere kant samen met het team je ondernemerschap kan inzetten om binnen het PGS-programma de processen en werkwijzen te optimaliseren. Bovendien lever je een bijdrage aan een belangrijk thema, namelijk het verbeteren van de veiligheid in Nederland van de opslag van gevaarlijke stoffen. Wij zijn momenteel op zoek naar een programmacoördinator en naar een projectleider.
 
De programmacoördinator stuurt projectleiders aan, houdt de voortgang van de verschillende PGS-trajecten in de gaten en stemt wijzigingen in de planning af met externe partijen. Spreekt het je aan om in een team dit mooie en relevante programma te onderhouden en te optimaliseren? Dan is dit zeker een mooie kans. Een uitgebreide vacature is op de NEN-website te vinden.
 
Een PGS-projectleider faciliteert een PGS-team. Dit houdt in dat je alles regelt wat een team van experts nodig heeft om te vergaderen en een PGS op te stellen. Samen met een voorzitter en tekstschrijver leid je het proces in goede banen. Heb je affiniteit met technische onderwerpen en vind je het interessant om processen te begeleiden die met gevaarlijke stoffen te maken hebben? Solliciteer dan op deze functie. Voor deze functie is geen specifieke vacature terug te vinden, maar is ingedeeld als vacature consultant industrie en veiligheid op de NEN-website. Het beste is om bij je sollicitatie aan te geven dat je specifiek in de functie voor PGS-projectleider bent geïnteresseerd.
 
Mocht je meer inhoudelijke informatie over deze functies willen hebben, dan kan je het beste contact opnemen met Serge Bronkhorst ([email protected], 06-15 285 259) of Paula Bohlander ([email protected], 015-2690 117). Stuur dit bericht vooral ook door naar anderen van wie jij denkt dat ze geïnteresseerd kunnen zijn.
 
Wij zien er naar uit om onze nieuwe collega’s te ontmoeten!
Bekijk compleet PGS nieuws archief