Menu
PGS

IOV-training: Aandachtsgebieden omgevingsveiligheid

28 January 2019

Schillenmodel
Schillenmodel
In 2019 wordt de bijscholing “Aandachtgebieden omgevingsveiligheid” voortgezet vanuit het landelijke programma Impuls Omgevingsveiligheid (IOV). Doel van de bijscholing is het leren toepassen van de systematiek van de aandachtsgebieden.

De cursus bestaat uit twee onderdelen: één bijscholingsdag en één terugkomdag. Diegene die in 2018 al de eerste bijscholingsdag hebben gevolgd kunnen zich opgeven voor de terugkomdag. De mensen die in 2018 geen bijscholingsdag hebben gevolgd kunnen zich opgeven voor de bijscholingsdag.

Doelgroep

De bijscholing is bedoeld voor professionals op het gebied ruimtelijke ordening en externe veiligheid vanuit bevoegde gezagen, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en adviesbureaus.  

Kosten

Er zijn geen kosten aan de bijscholing verbonden. De bijscholing wordt vergoed uit het programma impuls omgevingsveiligheid (IOV). Alleen als een deelnemer niet komt of zich te laat afmeldt zullen onkosten in rekening gebracht worden. Het is wel mogelijk om een vervanger naar de bijscholing te sturen.

Meer informatie over de bijscholingsdag en de terugkomdag en de aanmeldformulieren kun je vinden via de links onderaan de pagina op de Relevant website.

Overig nieuws

Bekijk compleet overig nieuws archief