Menu
PGS

Bijeenkomst 'NEN Platform Industrie & Veiligheid’

17 September 2019

Op 1 november organiseert NEN samen met het ministerie van SZW de bijeenkomst ‘Platform Industrie & veiligheid’. Via dit platform kunnen belanghebbenden ontwikkelingen in de industrie volgen en hun netwerk vergroten. Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte uitgenodigd!

Het platform Industrie & Veiligheid biedt, zowel voor leden van verschillende normcommissies als niet-leden, de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen in de industrie te volgen, kennis te delen en ieders netwerk te vergroten. Doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken.

Door verschillende disciplines samen te brengen via dit platform raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden. Het Platform Industrie & Veiligheid informeert over ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Bijeenkomst 1 november 2019

Deelname aan deze bijeenkomst is op vrijdag 1 november 2019 bij NEN en is kosteloos. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 15.00 uur en is inclusief lunch.

Onderwerpen op de agenda:

Actuele ontwikkelingen op gebied van normalisatie voor Machine- en Arbo-veiligheid;

Aanmelden

Wilt u als belanghebbende deelnemen aan de bijeenkomst, meld u dan aan via NEN Evenementen.

Meer informatie

Voor informatie: neem contact op met NEN Industrie & Veiligheid, telefoon 015 2 690 180 of e-mail iv@nen.nl.

Meepraten over de inhoud van normen

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? NEN heeft een groot aantal normcommissies, discussieplatforms en informatiebronnen betreffende industrie & veiligheid. Voor meer informatie over deze commissies en platformen kunt u terecht op nen.nl of stuurt u een e-mail naar iv@nen.nl.

 

 

Overig nieuws

Bekijk compleet overig nieuws archief